Coolskins

We believe in make it personal

Virksomheder

Vores iPhone covers og skins til laptops, Macbooks, iPads, iPhones og Samsung Galaxy er perfekte for virksomheder med mange muligheder. Det kan være en spændende virksomhedsgave, men også et værktøj for intern og ekstern marketing beskeder. Her er et nogle eksempler:

Skin på jeres firma laptops giver god mening

Et laptop skin kan både bruges til at sende interne og eksterne marketing beskeder, så som logo, slogan og værdier. Det kan også være en effektiv udstilling til kunder, når man har sin laptop med til møder og præsentationer. Mens man præsenterer produktet eller servicen kan man lade sit laptop cover sende de vigtige beskeder. Din marketing besked er på dit visitkort, hvorfor ikke også på din laptop, Macbook eller iPhone.

Beskyt virksomhedens investering med et skin eller cover

iPhones er skrøbelige og uheld sker. Sæt din virksomheds marketing besked på et iPhone skin eller iPhone cover og både beskyt telefonen mod dyre uheld, tyveri og understøt virksomhedens brand og budskab.

Vores iPhone covers er perfekte gaver og give-aways

Vi tilbyder betydelig rabat på større bestillinger, startende fra ganske få og op til flere tusinde enheder. At få firma iPhone covers og/eller laptop og Macbook skins er ganske nemt.

  1. Skriv til os, vedhæft evt. materiale eller design, hvis I allerede har
  2. Et udkast vil blive lavet af vores grafiker og sendt tilbage
  3. Vi sender gerne en test
  4. Til sidst er endelig godkendelse af design og så er vi klar

Kontakt os nu på Sales@Coolskins.dk for mere information, tilbud og design udkast.

Resellers

Er du en del af en sport club eller en anden forening? Vi kan lave jeres logo og designs til laptop skins og iPhone covers som I kan resell i jeres egen butik. Fans og medlemmer elsker at vise deres loyalitet og engagement til en sag, om det er en fodboldklub eller Røde Kors.

Kontakt os nu på Sales@Coolskins.dk for mere information.

Contact