Coolskins

We believe in make it personal

Covers til iPhone og Samsung Galaxy, samt skins til laptops, iPhone og iPad

Vær din egen stil!!

Skin eller cover - er en hurtig og smart måde at dekorere og give personlighed til din laptop, Macbook, Ipod, Iphone, Samsung Galaxy og alle dine andre elektroniske dimser. Giv dine cyber venner den rigtige udstråling og sjæl, så de matcher netop din personlighed.

På vores hjemmeside giver vi dig muligheden for at vælge mellem mange forskellige mønstre og temaer, som vil give din laptop eller iPhone individualitet og vil skille den ud fra den kedelige masse af grå - sort - hvid apparater. Du kan også vælge, at selv lave dit eget skin design fra et billed eller et design du selv har. Det er ligetil at vælge præcist det udtryk du ønsker til dit skin. Alle vores produkter er produceret i Europa!

Held og lykke med at vælge dit favorit skin eller cover!

Beskyt din cyber-ven med et cover eller skin!

Det er nemt og enkelt, at klistre dit nye skin på din bærbar, iPhone, Ipod, Macbook eller anden elektronisk medie. Vi tilbyder forskellige designs, der giver personlighed til dine dimser, men også beskytter overfor slid, misfarvning og ridser.

Dit skin er fremstillet af kraftigt plastik PVC med en unik limteknologi af høj kvalitet og med et digitalt print, som er resistent over for UV-stråler. Hvis du ønsker at udskifte dit skin er det nemt at tage dit skin af uden det efterlader mærker

Design nu dit eget Samsung Galaxy eller iPhone cover

Hvis man ønsker mere beskyttelse af sin Samsung Galaxy eller iPhone har vi muligheden for at "design dit eget" cover til både iPhone 4 / 4S cover, iPhone 3G / 3GS cover, Samsung Galaxy SII og Samsung Galaxy SIII. Det virker på samme måde som f.eks. et iPhone skin at bestille et iPhone cover. Man kan enten vælge et iPhone cover og så vedhæfte sit eget design eller man kan bruge vores iPhone cover og skin designer app på vores side. Der kan man selv lave opsætning og layout af cover designet. Det er nemt og enkelt..

Medarbejdere tager deres arbejdscomputere med alle vegne. Som virksomhed er det oplagt at give alle laptops et skin med logo eller andet design, der skaber et budskab - det kan bruges både som intern og ekstern markedsføring.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer: sales@coolskins.dk